fbpx
  • Konsert

Joni Mitchell- en hyllest

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 12. juni 2021

Gå til arrangement

«Joni Mitchell- en hyllest», er en musikalsk konstellasjon bestående av:
Nadia Bjørkheim: vokal Tora Bang Drage: gitar/kor Lars Kristian Sjøvold: trommer/perkusjon Bjørn Ronny Hansen: bass Thomas Langvann: tangenter.

Joni Mitchell; Den canadiske musikeren, komponisten og billedkunstneren. En legende og et ikon. En av vår tids største musikalske kunstnere.
Med et utvalg låter som spenner fra Mitchell’s første albumer til hennes siste, ønsker vi å formidle ulike fasetter og epoker i denne legendariske artistens liv og virke.

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
De ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.