fbpx
Jazzkafé med DUO Kulturverkstedet Sjøgata
  • Konsert

Jazzkafé med DUO

Event
Hvor: Vefsn , Kulturverkstedet Sjøgata
Når: 17. september 2022

Gå til arrangement

Lørdag 17. september blir det jazzkafe med DUO; som består av Syver Olstad og Malin Anna Zetterberg. Syver Olstad er opprinnelig tradisjonsmusiker fra Lom, men har i flere år jobbet med ulike musikkstiler som freelancemusiker ved Nordland teater, og i flere andre prosjekt. I tillegg har han spilt sammen med Zetterberg i gruppen Duo i 10 år, og i gammaldansorkesteret Syvers orkester siden 2009. I denne konserten spiller han både trekkspill og kontrabass.
Malin Anna Zetterberg er sanger og danser fra Mo i Rana, og har også vært innleid i flere prosjekt ved Nordland teater. Hun er sanger og vokalist i Marstokks Mafia, korist i rockebandet Freak over flere år, og spiller også rytmeinstrument i Duo.
Sjøgato Jazz og Bluesklubb fikk virkelig opp øynene for DUO da de spilte på Hemnesjazz i år.

Billettpriser: 250,-/ 200,- (medlemmer)

Sted: Kulturverkstedet Sjøgata i Mosjøen
Dato: 17. september
Tid: kl. 15.00

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.