fbpx
  • Konsert

Iris Severine m/band

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 30. juli 2021

Gå til arrangement

Iris Severine er en sanger og låtskriver fra Helgeland. Hun startet sin «musikk-reise» i Bø i Telemark, etter at hun ved noen tilfeldigheter begynte å opptre på en country-bar. Planen den gang var å bli eiendomsmegler, men musikken viste seg å skulle ta overhånd og nå – 6 år senere – jobber hun fortsatt med musikk.

Etter et stille år med lite opptredener har hun endelig gleden av å kunne invitere alle som måtte ønske å komme på konsert. Musikken vil bli en god miks av pop, rock & country, og alt fra rolige ballader til å sparke fra seg med rockefoten. «Mitt ønske når jeg opptrer er å formidle følelser til de som hører på. Om det så er glede, sorg, sinne eller god gammel overtenning av energi.»

Iris Severine finner inspirasjon fra blant annet artister/band som; Lady Gaga, Brandi Carlile, Kate Bush, Elton John, The Cranberries & Janis Joplin mm. Og trolig vil den del av nettopp disse navnene bli covret på konserten. De siste årene har Iris Severine hatt mye fokus på egen låtskriving, og planlegger å slippe sin første singel etter sommeren. Men kanskje… kanskje sniker det seg med en smakebit allerede på denne konserten!

Kjøp billetter her

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år

Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.