fbpx
  • Konsert

Iren Reppen

Event
Hvor: Rana , Park 22
Når: 19. november 2022

Gå til arrangement

Iren Reppen har samlet høydepunkter av et rikholdig repertoar fra sine show, og skapt de om til en livlig konsert.

Den røde tråden er alltid til stede i det Iren gjør, også i «Det e hardt». Konsertens blanding av gamle og nye sanger gir oss en tidsreise som bygges av de valgene vi tar, og de vi ikke tar.

Hun håper å spre glede og tankevekkende historier gjennom melodier som fenger, og sangtekster som kanskje overrasker. Dette er en konsert med litt mer.
Vi er innom hennes mange erfaringer fra ledelse, til parforhold og fotball VM – alltid med glimt i øyet og nærhet til sitt publikum.

Iren sier: «Min form er litt spesiell. Jeg forsøker å lage en konsert som både gir ettertanke og som gjør det lettere å le av livets og samfunnets rariteter og normalitet. Jeg tenker at uansett kjønn, så ikke la andre sette grenser for hvem du er.»

Noen kaller dette stand-up konsert, og hun håper den både blir varm og morsom. Hun har med seg de eminente musikere: Håvar Bendiksen og Hallgrim Bratberg.
Sangene er skrevet sammen med komponisten Svein Gundersen

Sted: Park 22, Mo i Rana

Dato: 19. november

Tid: kl. 19

 

Gå til arrangementet

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.