fbpx

Inspirasjonsformelen – 9 nøkler til et rikere liv!

Event
Hvor: Vefsn kommune , Mosjøen Kulturhus
Når: 12. januar 2023

Gå til arrangement

Morten Nygård lanserer ny bok og gjør showforedraget «Inspirasjonsformelen».

Inspirerende helaften med Morten Nygård. I dette showforedraget forteller Morten om 9 nøkler til hvordan du kan forstå hvem du er? hvorfor dine relasjoner er så forskjellige fra deg og hvordan du bruker din livsenergi til å utvikle deg? Hans nye bok, «9 Livsenergier» pakkes ut denne kvelden, og kan kjøpes etter foredraget til redusert pris. Morten har jobbet med flere tusen mennesker. Han praktiserer daglig det han lærer bort gjennom meditasjon og relasjons øvelser. Han er isbader, forfatter, foredragsholder, veileder og har en populær podcast om bevissthet. Han har mistet alt han eier to ganger i livet, uten at det har ødelagt nattesøvnen, og han har veiledet flere tusen i å bruke kroppen for å endre livet. Han har overnattet alene i Keops pyramiden, gått pilegrims turer rundt i verden både vinter og sommer med prester og munker, og han har sittet på en fjellhylle på Kunst i Natur i en uke uten mat. Morten lover en oppløftende kveld hvor han lærer deg å sette kroppen i fokus for å leve et rikere liv. Foredraget er for deg som ønsker å bli mer oppmerksom og forstå hvordan din livsenergi påvirker dine mønster og handlinger. Kvelden varer fra 1800 – 2100, men det merker du ikke for tiden blir borte i alle de finne opplevelsene.

Dato: 12. januar, kl. 18.00. 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.