fbpx
  • Konsert

I´m Still Standing

Event
Hvor: Rana , Nordland teater
Når: 22. oktober 2022

Gå til arrangement

Enkelte låter som kom ut på 60-,70- og 80-tallet med artister som var stor da, spilles den dag i dag. Unge generasjoner i dag tar dem til seg på samme måte som da de kom ut. Her kan nevnes band og artister som Beatles, Elton John, Toto, Roger Waters og Paul Simon. Vi hører på låtene ennå, de spilles på radio, og det lages filmer og dokumentarer om dem. Enkelte av bandene og artistene fremfører enda konserter som spilles for fulle hus, og band og artister verden over covrer låtene deres.

Filmen Grease som kom ut i 1978, er blitt en kultfilm som flere ganger er kåret inn på lister som en av de beste musikalfilmene i verden, og den er satt opp som musikal utallige ganger opp gjennom årene. Vi blir aldri lei!
Alle disse, og flere til, har vi, EKKO og Gruben Musikkorps, blitt inspirert over. Sammen setter vi opp konserten «I`m Still Standing». En korps & band konsert som en hyllest til alle disse fantastiske artistene og låtene som har satt seg i hjernebarken til flere generasjoner.

 

Sted: Nordland Teater, Mo i Rana

Dato: 22. oktober

Tid: 19.00-20.30

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.