fbpx
  • Konsert

Ila Auto

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 31. juli 2021

Gå til arrangement

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. I snart 15 år har de vært på veien. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.

I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin’ it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. Bandet har i alt gitt ut fire album og en ep, og har skaffet seg fans i inn- og utland.

I 2020 slapp bandet albumet Piknik med døden, produsert av Jørund Fluge Samuelsen. Etter tre konserter til stormende jubel kjørte bluegrasslokomotivet rett inn i pandemi og lock down, og spora av så det spruta t-skjorter og fersk vinyl i alle retninger.

Men etter ukevis med øving i hver sine kjellere er gutta tilbake og mer klare for konsertscenen en noen gang!

Kjøp billetter her

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år

Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.