fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Huskonsert i Vefsn-Anna-stua

Event
Hvor: Vega , Vefsn-Anna-stua
Når: 19. juli 2022

Gå til arrangement

Hvilket landskap kommer du til når el-dunharpe og bassklarinett møtes til samtaler gjennom toner og tekst i skogens stille dype ro? Bli med på denne eksklusive «utendørs-huskonserten» i Vefsn-Anna-stua på Eidem!
Kyrre Evjenth Slind spiller gitar og el-dunharpe. Han er utdannet ved Konservatoriet i Calmar og har jobbet som musiker i Frankrike, Irland og Skottland innenfor sjangerene klassisk og folkemusikk. El-dunharpa har han selv utviklet og designet med inspirasjon fra dunharpe, et redskap som brukes til å rense den verdifulle duna til ea. Harpa har spilt på TVNorge og i Nidarosdomen. Nå får du høre den i Vefsn-Anna-stua.
Gunn Sæther spiller bassklarinett og leser egne tekster. Hun er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har jobbet som distriktsmusiker på Sør-Helgeland innenfor flere sjangere med hjerte for for balkan og skjeve taktarter. Tekstene tematiserer livet generelt og tiden vi står i og binder de 9 stykkene som skal fremføres sammen til en helhet.
Musikken dere får høre kan beskrives som stemningsfull og rytmisk i et variert og fargerikt tonespråk.
Velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.