fbpx
  • Trening / Sport

Høstyoga med Pusterom

Event
Hvor: Herøy , SKOLO
Når: 8. oktober 2022

Gå til arrangement

Bli med på herlig yin yoga på den lune Storhemsen!

Camilla vil guide gjennom en nærende og meditativ stund på lørdag – perfekt for høsten. Her får du løst opp i stress og spenninger med hvilende dype yin yoga-øvelser hvor vi åpner opp i muskulatur og bindevev; supplert med rolig bevegelse. Du kan roe ned og hente inn ny energi gjennom pust, tilstedeværelse og avspenning.

Ingen yogaerfaring er nødvendig, kom som du er. Yogaklassene passer for alle som ønsker å koble av, finne ro og velvære. Yin Yoga er også et topp supplement til trening og aktivitet, og for å øke mobilitet og fleksitilitet og fokus.

Ta på myke, varme klær, ta med egen matte og annet utstyr (pledd, bolster, øyepute mm) om du ønsker. Vi har også matter til låns.

 

Sted: SKOLO,  Herøy

Dato: Lørdag 8. oktober

Tid: Kl. 10-11.30

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.