fbpx
Namdal Vokalensemble
  • Konsert

Høstkonsert

Event
Hvor: Vefsn , Kulturverkstedet
Når: 10. november 2019

Gå til arrangement

Namdal Vokalensemble tilbringer helgen i Studio-Nord i Mosjøen, og hva er vel da mer naturlig enn å avslutte helgen med en konsert på Kulturverkstedet.
Namdal Vokalensemble er et 4 år gammelt (ungt) kor som dirigeres av Mosjøens egen Tor Halvard Nilsen. Tor Halvard har plukket ut et knippe med sangere i «sitt eget kor» som han har store ambisjoner for. Målet for kor og dirigent er å lage vokal musikk på høyt nivå.

Repertoaret består av musikk fra mye av musikkhistorien, og i denne konserten får du høre ting du kjenner godt, og kanskje noen overraskelser du ikke hadde forventet.

Vi håper du har lyst til å tilbringe en drøy time sammen med oss i Kulturverkstedets sjarmerende lokaler. … og selvfølgelig blir det mulighet til å både slukke tørsten og få noe å bite i mens du hører god vokal musikk.
Det er gratis inngang, men har du lyst til å kaste en skjerv i hatten før du går så setter vi pris på det.

Velkommen! Vi gleder oss til å synge for dere 🙂

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.