fbpx
  • Konsert

Hollow Hearts

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 27. august 2021

Gå til arrangement

I løpet av en konsert med Hollow Hearts får vi presentert et spennende og uforutsigbart band som nok har countrymusikken som basis for mye av det de gjør, men som blander inn rock- og blueselementer og har en tydelig forkjærlighet for en god popmelodi, samtidig som de ikke er redde for å benytte noen overraskende taktskifter.

Denne livate kvartetten fra nord bergtar publikum med sin autentiske og hjertevarmende tilstedeværelse i musikken. Historiefortelling og musikalske uttrykk blir sømløst og elegant flettet sammen. Bandet er kjent for sine imponerende instrumentferdigheter og finessen de legger i vokalharmoniene. Spilleglede er det aldri mangel på når Hollow Hearts inviterer til konsert.

Hollow Hearts har siden debuten i 2017 sluppet tre studioalbum -‘Annabelle’(2018), ‘Travelling Songs’(2019) og ‘Peter’(2019). Ordet på gata sier at bandet nå jobber med sitt fjerde album.

Nylig slapp de singelen ‘Reminiscence’ som første smakebit på det nye materialet.
Bandet har gjestet flere av landets store festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen, by:Larm, Bergenfest, Rakettnatt og Festspillene i Nord-Norge m.fl.

Høsten 2019 reiste de på en imponerende turné hvor de spilte over 50 konserter både i Norge, Tyskland og Sveits i forbindelse med slippet av albumet ‘Peter’.
I tillegg har bandets medlemmer hver for seg lang fartstid som musikere ved andre konstellasjoner. Våren 2021 reiste Hollow Hearts ut på en akustisk turné i Nord-Norge.
Her fikk publikum høre låtene pakket inn i nydelig, tilbakelent strengespill, hvor historiefortelling og sangtradisjon virkelig får skinne.

Medlemmer:
Ida Løvheim (vokal, gitarer, trekkspill, autoharpe)
Ida Karoline Nordgård (vokal, el.bass, akk.gitar)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer, pedal steel, dobro)
Mikael Pedersen Jacobsen (vokal, trommer, mandolin)

Kjøp billetter her

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år.
Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.