fbpx
  • Konsert

Hjertebank

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 19. juni 2021

Gå til arrangement

Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert. De ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

Hjertebank er bandet tuftet på Dori Famous – Potpurriorkesteret fra Helgeland. De har i mange år spilt sammen på utallige konsertarenaer og utesteder i hele Norge. I det siste har bandet laget flere egne låter. I 2019 kom utgivelsene «Pappas sang» og «Hjertebank» og «Førr at du e den du e». Disse ble godt tatt imot og har fått gode tilbakemeldinger og lyttinger på digitale medier. I 2020 kom utgivelsene «Væstavindstorm» – og «På samme strand». Begge disse havnet på «Editorial Playlists» på Spotify og fikk mye oppmerksomhet. Bandet er klar for 2021 og gleder seg veldig til å vise frem sin egen musikk i tillegg til det store biblioteket av coverlåter bandet har til publikum rundt om i hele Norge.

Artister:

  • Svein-Ove Pettersen på vokal og gitar
  • Jarl Åge Aaker på gitar og kor
  • Andreas Vang Olsen på bass og vokal
  • Hans Jacob Øksne på keyboard
  • Vidar Mehus på trommer

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.