fbpx
Duoen Kantona på gulvet i en amerikansk diner
  • Gratis
  • Konsert

Hemnesjazz: Kantona

Event
Hvor: Hemnes , Parken
Når: 6. august 2021

Gå til arrangement

Gratis rusfritt arrangement, fredag kveld i parken!

Et sted mellom Kari Bremnes og The Weeknd finner vi Kantona. Altså et friskt, hipt og internasjonalt sound.

Vi snakker tunge trommer, støyete gitarer og silkemyk vokal på samme tid. Duoen Kantona består av to nordnorske tungvektere, som til tross for ung alder har markert seg som musikere i ulike settinger.

 

Vi har tidligere sett Frode Larsen som frontfigur og låtskriver i The Band Called Oh, og Kristian Olstad har vi hørt sammen med Petter Carlsen, både som musiker og produsent. Duoen er inspirert av visetradisjon så vel som mørk og tung, industriell R&B. Kantona har på kort tid markert seg som et godt liveband, som blant annet var med på by:Larm i 2020.

 

Denne konserten blir en av to «gaver» til de unge, fra Hemnesjazz, Mo Industripark, Helgeland Kraft, Hemnes IL og Hemnes ungsomsråd

Grunnet koronasituasjonen må alle hente ut sin gratisbillett på ticketco.no i forkant av arrangementet!

Skaff billetter her

 

SMITTEVERN:
Hemnesjazz overholder og tilrettelegger for smittevern i henhold til myndighetenes krav. Det legges i utgangspunktet kun ut 200 gratisbilletter.

 

Sjekk ut albumet Langt å gå for en bomtur

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.