fbpx
  • Sosialt
  • Trening / Sport

Helgelands råeste

Event
Hvor: Rødøy , Basecamp Helgeland, Sørfjorden
Når: 14. august 2021

Gå til arrangement

Basecamp Helgeland er på utkikk etter Helgelands råeste! Kan det være deg eller vet du kanskje av noen? Få med deg dine to råeste venner og sett dere i konkurransemodus allerede nå.

14. august braker det løs. Helgeland råeste er et heftig hinderløp med spennende og morsomme utfordringer på Helgelandskysten. Løypa går i variert terreng med skog, gjørme, vann og grus. Du skal løpe, balansere, klatre, krype, over under, bære tung, bli våt og skitten.

Påmeldingsavgift på 450kr betales til kontonummer: 4516.2645270 innen 2.juli for å beholde plassen. Bindende påmelding etter dette. Konkurransen har begrensede plasser, så etter dette vil det evt. være mulighet for andre lag å melde seg på.

Hinderløpet gjennomføres i lag på 3 stykker, hvor alle deltar fra start til slutt. Løypa krever godt samarbeid for å kunne gjennomføres. Den består av hinder hvor man blir nødt til å krype, kravle, løpe, balansere, over, under, bære tungt, bli våt og skitten. Løypa går i variert terreng med skog, gjørme, vann og grus og har en lengde på ca 6km.

Alle lag konkurrerer samtidig, men det vil kåres vinnere i hver klasse.
Aldersgrense er 17 år, men hvert lag kan ha med én deltaker mellom 15-17år.
Hver deltaker får hver sin t-skjorte, og lett mat etter gjennomført løp.

Følg med på Facebook-siden deres for mer informasjon!

Meld deg på her

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.