fbpx
  • Konsert

Helgeland 8-bit Squad, Dekstra Large + DJ-sett

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 21. februar 2020

Gå til arrangement

Helgelandsk Reggae og Hip-hop bonanza på Kulturhuset! Dancehall-duoen Helgeland 8-bit Squad og Rap-artisten Dekstra Large kommer til Mo i Rana for første gang for å varme opp frosne tær med tunge beats, et energisk sceneshow og 100% helgelandsk patriotisme. I tillegg til en dobbelkonsert vil det bli et dj-sett med hele gjengen etterpå for de som vil danse enda mer og nyte god Hip-hop, Reggae og R’nB i de sene nattetimer.

Helgeland 8-bit Squad:

Tiny Tias og Slåbrock har siden 2011 produsert digital reggae/dancehall, der lyden av billige Casio-keyboards og spillmusikk fra arkademaskiner på 80-tallet møter basstung dancehall fra Jamaica. Duoen startet som en produsentduo, og har produsert låter og album for norske grupper som Side Brok og Vågsbygd Handy i tillegg til en haug med internasjonale reggaeartister verden over. I 2015 debuterte de som vokalister med tekster på kav helgelandsk dialekt, tunge beats og et energisk liveshow, noe som har tatt duoen land og strand gjennom Norge i tillegg til opptredener på festivaler og klubber i Europa. Etter en rekke EP’er og singler ga squaden ut debutalbumet «Mat Førr Hjernen» i 2019 på Stundom Records.

Dekstra Large:

Dekstra Large kommer fra Sandnessjøen og har lang fartstid som rapper, produsent og DJ. Han har vært en prominent figur i Trondheims rap-kretser de siste ti årene. Med navn fra Gode Ord Dør Sist til Pete Rock, EPMD og Method Man & Redman på samvittigheten, har han en lang merittliste hva samarbeidspartnere og support-gigs angår.

Dører: 21:00
ID: 20 års aldersgrense, leg-plikt/husk gyldig legitimasjon
2 konserter + DJ-sett
Bar åpen før, under og etter konsert/DJ-settet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.