fbpx
  • Naturopplevelse
  • Sosialt

Hekt deg på: Tur til Tjuvtrappa

Event
Hvor: Rana , Selfors
Når: 3. oktober 2021

Gå til arrangement

Hekt deg på en søndagstur til Tjuvtrappa! Kristin Gullesen tar deg med opp til et av Mo i Ranas aller vakreste utkikkspunkter.

Hun kan også fortelle mer om sitt initiativ til facebook-gruppen «Turjentan», hvor jenter som har lyst til å være med på tur på Helgeland kan kaste seg med. Men denne turen til Tjuvtrappa er altså for alle!

Litt om turen fra UT.NO:
Tjuvtrappa ligger i Selfors nærområde i Mo i Rana, og er en flott tur med en flott utsikt ved målet. Men obs: det må nevnes at det er bratt ved målet for turen, så barn bør passes ekstra godt på av de voksne. Siste del av stien bør ikke avvikes på grunn av bratte stup i nærheten.

Ruten passer for alle, men vil nok kunne være tung for de aller minste, da det er noe stigning stort sett hele veien. Hele ruten går på fin skogsvei mesteparten av veien og deretter på fin sti og er lett å finne frem på.

Praktisk info:
Møtested – Parkeringsplassen ved Skibua (se kart)
Ta med – Varme klær, godt humør, drikke og eventuell enkel snack/niste for de som ønsker det.
Vær – Turen er med værforbehold

Klikk «Gå til arrangement» for påmelding.

Se også: Program for «Hekt deg på» 2021

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.