fbpx
  • Barnevennlig
  • Sosialt

Hekt deg på: Tur til Andåsfossen Kraftverk

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Camping
Når: 30. september 2021

Gå til arrangement

Helgeland Kraft inviterer til ettermiddagstur til Andåsfossen kraftverk. Vi åpner kraftverket for de som ønsker å se også innsiden av kraftverket.

På utsiden serverer vi kaffe/saft og litt å spise. I tillegg fyrer vi opp bålet, og satser på en hyggelig stund ved Andåsfossen.

Fra turkartHelgeland.no:

«Andåsfossen gamle kraftstasjon er et bynært turmål som passer for alle (trilletur med barnevogn) og du har fast underlag på hele turen. Start fra den store parkeringsplassen øst for Mosjøen Camping – eller annen egnet plass på byflata. Gå over gangbrua og ta til høyre og gå langs Austerbygdvegen til du kommer til rundkjøringa – her tar du til høyre og følger Skjervstadvegen forbi bebyggelsen og Andås Naturreservat (se Naturbasen) og fram til målet.»

Klikk «Gå til arrangement» for påmelding.

Se også: Program for «Hekt deg på» 2021

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.