fbpx
  • Naturopplevelse
  • Sosialt

Hekt deg på: Tur i Setergrotta

Event
Hvor: Rana , Setergrotta
Når: 1. oktober 2020

Gå til arrangement

I Setergrotta får du se og oppleve fjellet fra en helt ny side – innenfra. Naturen har brukt hundretusener av år på å skape en av Norges største og mest spennende grotter. Like ved Polarsirkelen og Mo i Rana.

TORSDAG 1. OKTOBER 2020 KL. 18:00–20:00

Dette blir en uforglemmelig tur gjennom dramatiske berghaller, marmorganger og en underjordisk elv. Det er spennende å klatre mellom store steinblokker og smyge seg gjennom trange passasjer – en sportslig grottetur!

På turen får du utlevert kjeledress, hjelm og hodelykt – men du bør ha gode joggesko eller fjellsko med deg! Oppmøte ved «bua» ved veien – derfra er det ca. 400 m å gå gjennom skogen til grotta. Turen tar ca. 2 timer.

Pris: 250 kr

Vi trenger å ha oversikt over hvem som er tilstede, for å kunne bistå ved en eventuell senere smitteoppsporing, og ber derfor alle deltakere om å bruke påmeldingsskjema ved å klikke på lenken under.

Meld deg på her

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.