fbpx
  • Foredrag
  • Trening / Sport

Hekt deg på: Motivasjonsboost med Helgeland Ernæring

Event
Hvor: Rana , Ytteren stadion
Når: 1. oktober 2021

Gå til arrangement

Få en motivasjonsboost med Mariell Kolsing fra Helgeland Ernæring!

Hun er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og sertifisert personlig trener, og tar deg gjennom et foredrag og en treningstime som garanterer godfølelse.

Kosthold er noe som angår alle, da alle må spise og drikke for å overleve. Dette fører at det florerer av velmente råd, selvutnevnte eksperter, erfaringer, overskrifter og mirakelkurer i informasjonssamfunnet vi nå befinner oss i. Det blir vanskeligere og vanskeligere å orientere seg i jungelen av kostholdsråd, der nei-listen blir lengre i takt med at ja-listen blir kortere.

Mariell formidler sin kunnskap, der hun skiller vitenskapelig informasjon fra «fake news». I foredraget vil hun prate om hvordan man skal navigere seg i jungelen, gi en generell innføring i grunnleggende kostholdstema, komme med tips og triks til hvordan man setter sammen et næringsrikt kosthold, samt knuse noen kostholdsmyter. På slutten av foredraget vil det være mulig for publikum å stille spørsmål.

Hun har også et brennende ønske om å gjøre trening tilgjengelig for alle. Under treningstimen vil vi derfor ikke bruke annet utstyr enn egen kropp, og timen blir lagt opp på en måte som gjør at alle med en funksjonell kropp vil kunne gjennomføre økten. Her er det virkelig plass til alle! Mariell viser to nivåer av hver øvelse, noe som gjør at både nybegynnere og avanserte får utfordret seg.

Praktisk info:
Vi begynner med foredraget og avslutter med en real svettefest før helga kicker sånn ordentlig i gang. Det kan være lurt å ta med noe lett mat som kan inntas under foredraget for å gi kroppen litt ekstra energi til treningsøkten (gjerne lydfritt påfyll). På den måten er dere klar til action når vi starter treningstimen.

treningstimen vil det være smart å ha med seg en vannflaske, gode sko og en håndduk (for ja, her skal man svette). Treningen kjøres ute på kunstgressbanen om det er finvær, er det ruskete vær tar vi det inne i hallen. Etter økten er det bare å seile inn mot helg – med tidenes beste godfølelse.

Håper jeg ser akkurat DEG på arrangementet!

OBS! Begrenset antall plasser. (30 stk)

 

Klikk «Gå til arrangement» for påmelding.

Se også: Program for «Hekt deg på» 2021

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.