fbpx
  • Konsert
  • Kunst
  • Sosialt
  • Workshop

Hekt deg på: Jam og åpen dag med Lovund Musikkforening

Event
Hvor: Lurøy , Lovund Musikkforening
Når: 3. oktober 2020

Gå til arrangement

Lørdag 3. oktober har Lovund Musikkforening åpent hus, hvor vi inviterer alle musikkinteresserte til sine lokaler. Det blir jam i skuret på kaia og enkel servering.

Det braker løs kl. 14.00 og vi runder av kl. 16.00.

Velkommen til åpen dag!

Øvingslokalet til Lovund Musikkforening er i samme bygg som venterommet på kaia på Lovund. Det er i 2. etg. og som medlem kan du benytte deg av øvingslokalet og utstyret som er her. Vi vil gjennom året arrangere flere kurs og arrangementer, så hold deg oppdatert på det som skjer på Lovund Musikkforening sin Facebook-side!

Vi trenger å ha oversikt over hvem som er tilstede, for å kunne bistå ved en eventuell senere smitteoppsporing, og ber derfor alle deltakere om å bruke påmeldingsskjema ved å klikke på lenken under.

Meld deg på her

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.