fbpx
Hekt deg på 2021
  • Sosialt

Hekt deg på: Guidet byvandring i Mo i Rana

Event
Hvor: Rana , Mo i Rana sentrum
Når: 29. september 2021

Gå til arrangement

Bli med på guidet byvandring i Mo i Rana. 1 times fortelling om livet ved 66 grader nord.

Du vil bli fortalt deg alt du trenger å vite om Mo i Rana. Innbyggerne, historien, industrien. Alt sammen utrolig spennende! Fra den tidligste bosetting til det moderne samfunn det er i dag.

Du vil få en bedre forståelse av hvorfor byen og omegn er slik den er, og hvorfor ting skjedde slik det gjorde.

Bli med oss på en spennende tur gjennom Mo i Rana. Hør den mangslungne historien, og hvordan det er å leve på 66 °. Byen ligger relativt midt i Norge, og vi har stor variasjon i klimaet. Her er det stor forskjell mellom vinter og sommer.

Rana kommune er en av 19 kommuner som utgjør området Helgeland, som strekker seg fra Meløy i Nord til Sømna i sør. Kysten på Helgeland er beskrevet som «Verdens vakreste kyst».

Vi starter ved «gamle Domus» i gågata, går bortom bysten av Ole Tobias Olsen, videre til Havmannplassen, via Moholmen og ender opp foran museet.

Kr. 100,- pr. person.

Klikk «Gå til arrangement» for påmelding.

Se også: Program for «Hekt deg på» 2021

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.