fbpx
  • Konsert

Hekla Stålstrenga

Event
Hvor: Rana kommune , Scandic Meyergården
Når: 21. april 2023

Gå til arrangement

Det nordnorske bandet Hekla Stålstrenga har siden 2005 levert musikalske karameller som har brent seg fast i minnet hos det norske folk. Etter åtte plater har låtkatalogen etterhvert fått et anselig omfang. Sanger som Folketonen, Har du fyr, Vise ved vintersolkverv og Båtbygger Jo er uunngåelig når nye konserter skal spilles.

Man kan nesten si at Hekla Stålstrenga er et slags musikerkollektiv der de fem medlemmene møtes for å bryne seg på hverandres idéer og musikk for så å la det gå gjennom det de selv kaller kverna til det umiskjennelige Hekla-soundet.

Bandet er kjent for å levere konserter der skyhøy musikalitet kombineres ufortrødent med humor, varme, ettertenksomhet og fest.

Hekla Stålstrenga består av:
Anne Nymo Trulsen
Ragnhild Furebotten
Ole-Jakob Larsen
Trond-Viggo Solås
Tore Bruvoll

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.