fbpx
Bandmedlemmene i Hekla Stålstrenga
  • Konsert

Hekla Stålstrenga // Julefolk i Brønnøy kirke

Event
Hvor: Brønnøy , Brønnøy kirke
Når: 2. desember 2020

Gå til arrangement

Hekla Stålstrenga Julefolk 2020

Hekla Stålstrenga legger ut på sin fjerde Julefolk-turné og nå kan vi kalle det en tradisjon. For mange er julekonserten til Hekla Stålstrenga blitt synonymt med førjulstiden.

Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet, og det var med stort hell de tok med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers.

Julen er en tid for ettertanke og medmenneskelighet, familie og venner – en tid der man tar vare på hverandre. Musikk er som skapt til å lage en ramme rundt dette og bandet lover en konsert der man får lyst å klemme noen som trenger det når man kommer ut.

Om bandet:
Hekla Stålstrenga er bandet som gikk fra å være en lokal folkemusikkgruppe til å bli en del av den nasjonale viseskatten. Fra å ha små folkemusikk-klubber som hjemmebane, har de gått veien til å toppe plakaten på store rockefestivaler, fylle scener som Den Norske Opera & Ballett og holde egne konserter på TV.

Skrevet om Julekonsertene til Hekla Stålstrenga:
«Det er lett å henfalle til klisjeer som «den beste julekonserten, noensinne», men det oppleves sånn.»
Helgelands Blad

«Julefolk med Hekla Stålstrenga var av det varme slaget, og like kontrastfylt som jula og livet selv.»
Lofotposten

«I løpet av halvannen time skapte Hekla Stålstrenga julestemning og juleglede, ja reinhekla julemagi, i ei fullsatt Målselv kirke.»
Nye Troms

«Hekla Stålstrenga balanserer uttrykket sitt mellom det tandre og nedstrippede, nesten drømmeaktige på den ene siden til det løsslupne det gnistrer av på den andre siden. Og innimellom noen mildt fascinerende venstresvinger. Ikke hadde vi filosofert over at uten reinlender ble det ikke skikkelig jul i stua!
De fem ser inderlig ut til å kose seg. Det er en blanding av løst slips, folkelighet og høystemthet, av alvor og av skjemt. Lyden er perfekt og de visuelle virkemidlene mildt sagt slående.»
Fremover

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.