fbpx
  • Konsert
  • Mat & drikke

Heim tel jul: Julefæst på Park 22

Event
Hvor: Rana , Park 22
Når: 21. november 2020

Gå til arrangement

Dørene åpner: 19:00 Prisen inkluderer mat, juleshow og velkomstdrikk.
20 års aldersgrense.
Radarparet fra Skrova fyr, Reidar Sørensen og Frank Marstokk leder i fellesskap et stjernespekket lag med noen av våre beste artistvenner:
Byens jazz-sangerinne par excellence Malin Anna får selskap av humørbomben fra Hemnesberget, Lars Sivert Larsen (lørdagene 21.11. og 5.12.) og Mo i Rana’s blueselsker og humørpoet Stig Bang (lørdagene 28.11. og 12.12). Med seg har de juleutgaven av Mafiabandet som består av Stig Frammarsvik, Sigurd Tverrå og Bjørn Ronny Hansen. De swinger oss gjennom kvelden med rock, finfølelse og trøkk.

Like variert som det musikalske, er menyen. The Lounge med Synnøve Olafsen i spiss er allerede kjent for sin sprelske meny og på vår julefæst smeller hun til med tapas fra hele verden. Et utradisjonelt juleevangelie spekket med musikalsk julegodt kommer fra Skrova Fyr i år og blender inn med gode smaker og hyggelighet i hjertet av Mo i Rana.
Vi gleder oss til julefæst med deg.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.