fbpx
  • Konsert

Heim te’ jul 2019

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus, Kinoplassen
Når: 22. desember 2019

Gå til arrangement

Årets førjulsgave til deg selv eller noen andre som fortjener det! Utreiste musikere og musikkstudenter fra Mosjøen kommer hjem med sekken full av musikalske overraskelser. Suksessen fra i fjor og året før blir fulgt opp med en ny helaften i Mosjøen kulturhus og da snakker vi allerede om en veletablert tradisjon. «Heim te’ jul» er årets førjulsgave fra utflyttede musikere og musikkstudenter som kommer heim te’ jul. Så er det ekstra hyggelig at noen har med seg venner og kjærester som også vil være med på denne happeningen. Fra inn- og utland kommer de med den beste musikken for å gi hjemmepublikumet en eksklusiv opplevelse tett innpå jul. Da kan vi benke oss i kulturhusets behagelige stoler, senke skuldrene og la oss begeistre av de vakreste toner fra våre fremste musikkambassadører. Fastboende musikere i Mosjøen stiller opp som velkomstkomité med eget backing-orkester.

Billetter

Velkommen til en skikkelig førjulsfestkonsert i Mosjøen kulturhus!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.