fbpx
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Heathers – The musical

Event
Hvor: Mosjøen , Mosjøen Kulturhus
Når: 5. juli 2022

Gå til arrangement

Musikklinja ved Mosjøen VGS presenterer Musikalen Heathers av Laurence O’Keefe og Kevin Murphy – for første gang på norsk!
Heathers er en mørk high school-komedie basert på filmen fra 1988 med samme navn. Vi møter Veronica, en nerdete og smart jente som vil gjøre alt for å bli en del av Westerberg High’s ledende jentegjeng «The Heather’s.» Dette koster henne dyrt, og det blir både mord og forviklinger, alt fortalt med humor, kjærlighet og musikk som tar pusten fra deg i intensitet og groove.

Forestillingen er rettet mot ungdommer og unge voksne og tar opp viktige tema som psykisk helse, mobbing, selvmord, homofili og ungdomstid. Selv om handlingen foregår på 1980-tallet, er tematikken like aktuell i dag. Ungdommene har også valgt denne musikalen selv, nettopp fordi de vil belyse vanskelige tema som de er opptatt av. I tillegg digger vi musikken, karakterene og plottet, som er virkelig intrikat og spennende. Dette er ei forestilling du ikke vil gå glipp av!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.