fbpx
havna på kaia logo
  • Konsert

Havna på Kaia – TOPCOAT

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 28. august 2021

Gå til arrangement

AVSLUTNINGSKONSERT for Havna på Kaia 2021!

Topcoat blir stadig oftere omtalt som Norges kuleste cover/partyband, og som uoffisielle norgestmestre i partymusikk gir Topcoat deg en høykvalitativ partypakke av heftigste sort!
Harstadbandet har de de siste tiårene vært et svært ettertraktet og populært liveband, noe som har ført til turnèaktivitet over hele landet! Bandet har eksistert siden 1985, og er å anse som veteraner i norsk musikkliv!
Topcoat satser ubetinget på en publikumsvennlig låtprofil, tette og tøffe medleys, groovy låter med trøkk kombinert med lyd og lys som ligger i popscenens eliteserie!
Bandet serverer de beste partylåtene fra -70, -80, -90, -00 og -10 tallet på løpende bånd, og det er ingen dødpunkter med kjedelige «b-låter».
Dette gir en uovertruffen publikumskontakt, og et tett og tøft show, og alle publikummere går smilende hjem etter en kveld med Topcoat!

«VI STARTER FOR FULLT, OG ØKER PÅ ETTERHVERT»

Kjøp billetter her

 

Sjekk ut hjemmesiden til Havnafestivalen/Havna på Kaia for enda flere konserter på sensommeren, og for mer informasjon om Havnafestivalen 2022!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.