fbpx
  • Gratis
  • Konsert

Havna på Kaia: The Shades

Event
Hvor: Alstahaug , Havna på Kaia i Sentrum, 8800 Sandnessjøen
Når: 6. juli 2022

Gå til arrangement

Anført av frontmann Svein Murbræch byr Mosjøens eget Shadowsband en flott meny bestående av Shadows– og Cliff Richard-låter skrevet og utgitt mellom 1960 og 1964. The Shades ble stiftet så langt tilbake som i 1962 og har status som Mosjøens aller første gitarbaserte rockeband. Det har vært stille i perioder, men bandet har alltid gjenoppstått i forskjellige drakter og besetninger.

«Apache», «Geronimo», «The Young Ones», «Living Doll», «Travellin’ Light», «Sleepwalk», «Theme For Young Lovers», «FBI», «Peace Pipe», «The Stranger», «Kon Tiki», «Wonderful Land»….mange er godbitene i Shadows/Cliff Richard-katalogen, og vi får høre dem når The Shades tar oss med tilbake til 60-tallet.

Gratis inngang
20 Års aldersgrense

The Shades anno 2022 er:

Svein Murbræch (sologitar)
Steinar Schrøder (bass)
Hermod Kleivhaug (rytmegitar)
Trond Carlsen (trommer)
Ole Kristian Eli (vokal, akk. gitar)

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.