fbpx
  • Festival
  • Konsert

Havna på kaia: Publiners

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 2. juli 2021

Gå til arrangement

Publiners debuterte litt i det stille i 2003, med det engelskspråklige albumet «Folk’n roll». Etter at de meldte overgang til norsk med «Heim» (2005) tok karrieren en ny retning, og bandet har de siste årene markert seg som et band å regne med innenfor den gledelig tiltagende bølgen av norskspråklig musikk.

Både «Heim» og de etterfølgende albumene «Driv» (2008), «Herlig» (2010) og «Kontroll» (2012) høstet mange femmere på avisenes terninger, sammen med mange godord og mange til dels fåfengte journalistforsøk på å sjangerplassere Publiners. Er det pop eller folkrock? Viser eller hva? Sammenligninger med alt fra Vamp til DDE og svenske Nordman har vært nevnt. Men vil man absolutt plassere en merkelapp på bandet kan man like godt bruke deres egen betegnelse: Dette er Folk’n’roll! Folk, pop og rock fremført med en stor porsjon musikalitet og spilleglede.

Publiners ga ut sitt sjette album, titulert «VI», høsten 2015. Om dette albumet skrev Rune Slyngstad (Avisa Nordland)bl.a: «Så velspilt og så gode…på mange måter har de innhentet Vamp kvalitetsmessig…Publiners sitt beste album til nå»

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.