fbpx
  • Festival
  • Konsert

Havna på kaia: Heine Totland Rock and Roll Circus

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 1. juli 2021

Gå til arrangement

Heine Totland Rock and Roll Circus!
Bli med når Heine og hans All Star Band fråtser i låter fra musikkens gullalder ! Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og godt humør. Bandet setter passeren på 1963, skrur den rundt og tegner ein sirkel som rommer noen av de beste låtene som finnes. Bandets herlige utstråling bringer tankene inn på de kuleste bilene, de flotteste kjolene og de tøffeste gutta. Heine er en syngende, gitarspillende James Dean, og med seg har han alltid en sexy Olivia Newton-John. Med en utrolig spilleglede, boblende musikalitet, og smittende energi, serverer de tidenes beste låter fra 50- og 60-tallet ! ( Etter suksessen med musikalen « Buddy Holly The Musical » på Folketeateret i Oslo 2010, har Heine og bandet hatt hundrevis av konserter med Buddy Holly The Concert Nå tar de dette til nye høyder med mange nye låter fra en av de desiderte beste epokene i musikkens historie. ) Forbered deg på en kveld der rockefoten går, latteren runger og allsangen sitter løst.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.