fbpx
  • Konsert

Havna på Kaia: Gråfolket

Event
Hvor: Alstahaug , Havna på Kaia i Sentrum, 8800 Sandnessjøen
Når: 9. juli 2022

Gå til arrangement

Det er noen år siden Gråfolket herjet scenene på Helgeland. Tidlig på 2000-tallet var bandet mye brukt på arrangementer, og den voksne generasjonen nikker anerkjennende når Gråfolket nevnes. Selv om det er sjelden bandet gir konserter, er de fleste medlemmene i Gråfolket aktive i andre band.

Denne helga står guttene på scenen på Havna på Kaia for å gi folket rockefot og, kanskje for noen, litt nostalgi igjen. Gråfolket fikk stor oppmerksomhet etter at de våren 2001 slapp «Naken» på markedet. Plata inneholdt 10 låter, alle fremført på morsmålet.Helgelands Blad skrev 18.04. samme år: «Plateslipp og påsketurnè har sendt populariteten til Gråfolket til himmels» Avisa Nordland fulgte på med å gi terningkast 4 til debutantene. Slett ikke verst for et band som ikke var spesielt godt etablert i fylkeshovedstaden. Bandet herjet scenene rundt omkring i Nordland i noen år, før det ble mere stilt rundt Gråfolket i 2005. Etter det har bandet bare gitt sporadiske konserter.

Aldersgrense:20 år

Arrangør:Havnafestivalen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.