fbpx
  • Festival
  • Konsert

Havna på kaia: Blaze of glory

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 10. juli 2021

Gå til arrangement

En tribute til BON JOVI – puddelrock until you die!!!
Blaze of Glory framfører musikk skrevet av Bon Jovi, bandet som har vært pionerer innen puddelrock siden tidlig på 80- tallet og frem til i dag. Bon Jovi gjorde seg særlig bemerket med plateinnspillingene ”Slippery when wet” i 1986 og ”New Jersey” i 1988. Utover 90-tallet gav de ut plater som resulterte i flere hits. Gjennom nitidige forberedelser har Blaze of Glory klart å gjenskape nerve, intensitet og stemning i musikken som tar deg rett tilbake til Bon Jovill be there for you”, “born to be my baby” og mange flere. På konsert vil vi også få presentert ett par andre høydepunkter fra tiden da Bon Jovi regjerte scenen som puddelrockere i overgangen fra 80-90-tallet. Blaze of Glory består av musikere som har vært med i utallige band på Helgeland. De har musikalsk erfaring i tonnevis og vet hvordan dette skal gjøres.
20 års aldergrense

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.