fbpx
  • Festival
  • Konsert

Havna på kaia: Anders Jektvik

Event
Hvor: Alstahaug , Sandnessjøen
Når: 3. juli 2021

Gå til arrangement

I vår pakker Anders Jektvik gitarene og legger ut på sin største turné noensinne. Turnéen består av 20 konserter i Sør-Norge, der Jektvik besøker en rekke byer for første gang. Her får publikum en sjelden mulighet til å oppleve en av de neste store stemmene i norsk musikk i et nedstrippet og intimt format. I forbindelse med turnéen slapp Anders Jektvik også ny musikk. Singelen «Likar fer dæ det» ble sluppet fredag 20. desember. Musikalsk hører man inspirasjonen fra norske tradisjonelle overtoner, og samtidig med en fascinasjon for amerikansk folkemusikk. Låta er skrevet og arrangert for denne turnéen der stemmen og el-gitaren er de eneste ingrediensene.

Jeg tror at om man greier forstå at man egentlig ikke har krav på noe som helst i denne tilværelsen, blir det lettere å holde et godt humør. Roten til all skuffelse er forventning, sier Jektvik om sin nye singel. Denne sangen er ment som en oppfordring til selvransakelse. Passer fint å synge til barnet i krybben, sier han. Dette er første gangen Anders Jektvik produserer selv og spiller inn i sitt eget studio på Bispehaugen i Trondheim. Det er deilig å være i studio i ensomhet. Bare seg selv og sine tanker sugd opp av en vegg med lysende visere, glødende rør og transistorer, forteller Jektvik. Siden han platedebuterte i 2013 har Anders Jektvik vært Midt-Norges viktigste stemme i den nye norske, som har resultert i gullplater, tung radiorotasjon og flere TV-opptredener.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.