fbpx
  • Konsert

Håp og drømmer. En hyllest til Bruce Springsteen.

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 24. april 2021

Gå til arrangement

Dører: 20:00 Konsertstart: 21:00. Konserten er på to sett av 50 minutter, så en hyggelig pause underveis. Lokal gjestevokalist. Aldersgrense: 20 år. Sittende konsert (bord)
Enhver Springsteen-elsker har grunn til å glede seg til en kveld viet Bruce Springsteen med en av landets fremste Springsteen-tolkere: Terje Espenes. Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater, gjennomfører noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen, som ble 70 år i 2019.
Dette blir en helakustisk, solo-basert konsertserie hvor han tar for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene vil være nære og personlige. Det blir også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, av og til med noen utvalgte gjesteartister. Tone Eilin Vermuelen, en lokal stemme, gjester også konserten og vi venter oss flere fine duetter.
«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte, med nerve og innlevelse» – sier artisten om konsertene.
Bar med alle rettigheter holder åpent før, under og etter konserten Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.