fbpx
  • Konsert

Hanne Boel

Event
Hvor: Vefsn , Gilles Cafe&Restaurant
Når: 8. juli 2021

Gå til arrangement

Intimkonsert med Nordens Popdronning, Hanne Boel i Gilles Garden torsdag 8 juli kl 19.00 Begrenset antall billetter.

Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Men det nye albumet er ikke et forsøk på å gjenopplive svunnen storhet, mere å utforske og bygge på innhøstede erfaringer og ikke minst levd liv. Hanne har bagasjen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ut i en konkurranse med sin egen fortid. Da unge Hanne Boel i en årrekke hadde turnert landet rundt med funk gruppen Blast, vendte hun seg mot en mer soul preget lyd, som hun med LP’en BLACK WOLF presenterte offentligheten for i 1988. Det satte for alvor i gang karrieren, og hun fikk allerede ved utgivelsen av DARK PASSION i 1990 enorm suksess og har siden gang på̊ gang toppet hitlistene i Danmark og Scandinavia. Med et salg på over 2,5 mil. album, fordelt på 20 utgivelser, er Hanne Boel den best selgende danske artist noensinne, og bagasjen er fylt av utallige hedersbevisninger, Grammyer og hva ellers er. Hun har alltid vært flittig på live siden og opptrer til stadighet for fulle hus i primært Danmark og i Norge, som nærmest har tatt henne til seg som sin egen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.