fbpx
Fremføring av Hamsun på scena
  • Konsert

Vinterlysfestivalen: Hamsun in consert

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater, Teaterkafeen
Når: 8. februar 2020

Gå til arrangement

HAMSUN IN CONSERT

Knut Hamsun – Opprøreren, kjetteren, tilbederen, livsdyrkeren, vandreren.

Hamsuns forfatterskap er omfattende. Han var en sammensatt dikter med stort litterært register.

HVA HVIS man gjør opprør mot opprøreren? Hva hvis man respektløst og kjettersk går løs på dikterhøvdingens tekster, trekker noe av essensen ut og lager et ekstrakt av disse? Hva kommer ut? Hva hvis man tilsetter folkemusikk og lar det vandre? Vil det klinge sammen?

I TEKSTENE hans finnes intim kontakt med naturen. En søken tilbake til det opprinnelige og uberørte. En følelse av å være et ledd i livssammenhengen. En påminnelse om at vi er en del av noe større, av universet. Takknemlighet over livets fest – over det å være ung, være forelsket, over å få lov til å sanse og beruses. Det samme finnes i musikken.

Hamsun in Concert er langt fra rockekonsert. Heller en søken, en vandring, en feiring.

LIVETS GÅTEFULLHET, kjærlighetsglede, naturglede, erotikk og humor. Det vil vi finne. Det skal du få høre. I harmoni og disharmoni. Gjennom folketoner. Gjennom Knut sine ord. Gjennom opprør!

I DENNE stunden vil vi ta oss selv mindre høytidelig, eller ta livets egentlige gleder mer alvorlig gjennom Knuts tekster, uærbødig dissekert og sydd sammen på nytt.

Nydelige lunsjopplevelser. Nydelige suppe. Maten inkludert i prisen.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.