fbpx
Hav og horisonten
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Hålogaland Teater: Blå Åker

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 5. februar 2020

Gå til arrangement

«Blå Åker er en leken, boblende, stappfull og svært lærerik innføring i norsk fiskeripolitikk, basert på tydelig politisk ståsted. Nå er det bare å la debatten gå.» (Nordlys)

«Blå åker» er en musikalsk thriller med havet i hovedrollen. Det er en politisk spenningsfortelling om ran på høylys dag og politisk spill på høyt plan med storkapitalen som motspiller. Hvem eier egentlig fisken i havet, og hvem bestemmer egentlig hvordan vi skal leve våre liv? Og hvem skal henges når fisken forsvinner? Både lokale helter og storkaren selv – Røkke – får gjennomgå når vi retter blikket mot havets dyp og mot norsk fiskeripolitikk.

«Blå åker» får deg til å gapskratte, til å lytte til havets stemme og – kanskje – til å bry deg litt mer om fiskeripolitikk. For denne fortellingen handler også om fremtiden og det er mye som står på spill.

På scenen: Ketil Høegh, Trude Øines, Jørn Fuller-Gee, Herborg Rundberg

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.