fbpx
Spøkelser, flaggermus, hodeskaller og edderkopper
  • Barnevennlig
  • Gratis

Halloween verksted

Event
Hvor: Rana , Rana bibliotek
Når: 28. oktober 2020

Gå til arrangement

Velkommen til en skremmende ettermiddag på biblioteket på onsdag 28. oktober.

Neida, det blir ikke skremmende, men bibliotekrommet vil få en halloween makeover. Det blir verksted i barneavdelingen hvor barna får mulighet til å lage sine egne hodeskallemasker og andre flotte halloween pynt som de kan ta med seg hjem..

Det er ingen kostymeplikt, men ekstra morsomt om barn kler seg for anledningen. Arrangementet har aldersgrense fra 7 år. Kle dere gjerne ut og stikk innom biblioteket. Arrangementet starter kl. 16.00 og varer til ca. kl. 18.00. På grunn av smittehensyn er det begrenset antall plasser. Alle som kommer må melde seg på.

Påmelding skjer på biblioteket, e-post (rana.bibliotek@rana.kommune.no) eller på telefon (481 65 450 eller 75 14 61 00). Det blir også enkel snacks og brus, og arrangementet er gratis. Knask eller knep! Vi skal ha bare 20 deltakere

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.