fbpx
Reklameplakat Guilty pleasure
  • Dans
  • Konsert

Guilty pleasure-party med Isak & Sofie

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 25. april 2020

Gå til arrangement

Kulturhuset Mo kjører opp Guilty Pleasure-party med DJ-ene Isak Hardbeatz og Sofie Martinsen aka «DJ Pixiecat» lørdag 25. april. De står for en god dose allsang og gamle hits, som vi alle egentlig er litt flaue over at vi elsker innerst inne: ABBA, Aqua, TLC, Dr. Bombay, Britney Spears, Cindy Lauper… You name it!

Finn dine indre skjulte dansemoves, legg skam og kred igjen i nattbordskuffa og bli med på fest i ditt mest festlige antrekk med dine mest festlige venner.
Isak Harbitz/Isak Heardbeatz kjenner du fra bandet The Modern Times, han booker for Bukta-festivalen i Tromsø, KAOS Music, og programmerer noen av Tromsøs hotteste utesteder: Blårock og Bastard.

Sofie er en av Tromsøs mest aktive klubb-DJ’er og prosjektleder i Cat Collective som vant Tromsø kommunes likestillingspris.

Se opp for guilty-pleasure selfie-vegg og altfor god stemning i baren.

Dørene åpner: 22:00 | Aldersgrense 20 år. 

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.