fbpx
  • Foredrag

Gründeruka: Fra kjøkkenbenken til 273 millioners nettbutikk

Event
Hvor: Rana , Online
Når: 20. oktober 2020

Gå til arrangement

Har du en god idé du ønsker å realisere? Da må du få med deg de gode tipsene til Silje Landevåg fra Get Inspired!
Det viktigste er å starte, ikke å vente på det perfekte tidspunktet. Så lenge magefølelsen er god og arbeidsmoralen høy, klarer du deg fint med nudler og NAV-støtte. Det er Siljes erfaring.

Hun forteller om nettbutikken hun startet i 2009 – en «over night success» som er langt fra nettopp det.

  • Om det å våge å begynne før du helt klar og alt du må håndtere når du utvikler en kjøkkenbenk-business til å bli en ledende aktør med mer enn 50 mennesker på lønningslista og en omsetning på 272 MNOK i 2019.
  • Om alle skuffelsene folk flest ikke ser og om oppturene som gjør alt verdt det likevel. Og ikke minst om det å få to barn på veien og skulle sjonglere amming, småbarnsliv og hverdagslogistikk med forretningsmøter, strategi og uendelige «want to do»-lister.

Silje har et brennende ønske om å inspirere andre til å gå for drømmene sine, store som små – og deler klokt og raust av sine erfaringer, råd og do’s and don’ts.
Dette arrangementet vil blir streamet på Gründeruka Helgeland sine nettsider.
Link til streaming kommer

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.