fbpx
  • Konsert

Gregor Niemczuk : Chopin i toner og ord

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 22. april 2020

Gå til arrangement

Onsdag 22. april gjester den kjente polske Chopin-mesteren Greg Niemczuk Sandnessjøen, og programmet han skal spille er det han er blitt så berømt for: Chopin!

Greg Niemczuk gir oss et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente valsene, masurkaene, nokturnene, etydene og polonesene av Frédéric Chopin. Som Chopin-mester er det alltid en glede for ham å formidle sin landsmanns musikk i utlandet. Kveldens krevende program vil til fulle vise Greg Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde.

Som alltid når han konserterer vil Greg fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Greg Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.