fbpx
  • Gratis
  • Konsert
  • Sosialt

Gratis konsert med Trio no Treble

Event
Hvor: Sømna , Sømna Kro og Gjestegård
Når: 10. november 2022

Gå til arrangement

«Trio no Treble er en utradisjonell trio – med bratsj, cello og kontrabass! De er kjent for sin lekne tilnærming til både klassisk musikk, folkemusikk, samt sine spreke tolkninger av ny popmusikk.
Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass).
Trio no Treble ble stiftet i 2017, og har spilt mange suksessfulle konserter rundt i Norge, Sverige og Serbia. I 2020 ga de også ut to album. Et «klassisk» album som blant annet inneholder Trygve Brøske sitt bestillingsverk «Trio (no) Trouble», og et julealbum. De har også opptrådt på VG-lista sammen med Mads Hansen, og de siste årene har de hatt en musikalsk julekalender på sosiale medier. Selveste Stephen Fry var med i en lukene.
I desember 2021 var de på juleturné sammen med Bettan, Are Hembre og Trond Hustad. I 2022 skal de på blant annet på en lengre Tysklands-turné, og de feirer sin 5-års jubileumskonsert i Konzerthaus Berlin den 26.oktober.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.