fbpx

Government og Joshua U2 tribute

Event
Hvor: Rana , Teaterkafeen
Når: 12. mars 2022

Gå til arrangement

Government

Egenkomponert poprock som sitter som ei kule og appellerer både til de som leter etter den gode melodien og de som bare vil slippe løs rockefoten. Med godt driv, høyt energinivå og sterk vokal føres låtene stødig framover. Det er et friskt og spennende sound der suggerende verselinjer ledes over uforutsigbare broer inn mot de store, forløsende refrenger.
Gutta gir alt alltid, en livekonsert med denne gjengen er aldri kjedelig. Målet er alltid å få spilt på større scener og ikke minst festivalscener. Være der det skjer, både i lokalmiljøet og utenfor egen kommunegrense. Bandet er også engasjerte i å gi nyetablerte band en mulighet til å spille live. Nye låter ruller stadig ut fra smia og i sommer slapp bandet 2 låter. Nightlights og Aftermath. Disse og andre kanonlåter finner du på Spotify.
Det er rocken som får mest plass og da i den melodiøse gata. Sterk vokal som fører låtene stødig framover og inn i store refreng.
Frontfigur, vokalist, gitarist og låtsmed nr 1 Jørgen Kjærsund har vært primus motor i bandet fra dag en. Med sin uslåelige teft for fengende melodier og ikke minst sin kraftfulle og særegne stemme løfter han bandet opp og fram.
Grombassist Roger Løvhaug har også vært med fra starten og bidratt stort til bandets sound med sin stødige groove og sine kreative basslinjer.
Viktor Fjellheim dundrer løs på trommesettet og utgjør sammen med bassist Roger et meget stødig komp som aldri stopper.
Bandets rutinerte lead-gitarist er Geir Arne Johansen, blant annet kjent fra DIOC. Med sin røffe og hissige spillestil har han gitt bandet et musikalsk løft og bidratt til et røffere og mer edgy uttrykk.
Bandet ser fram til å kunne innta Teatercafeen igjen og vil som vanlig aldri skuffe! Be there..
Jørgen Kjærsund – Vokal, Gitar
Roger Løvhaug – Bass, kor
Geir Arne Johansen – Gitar, kor
Viktor Fjellheim – Trommer.

Joshua U2-tribut

Dette er et rendyrket U2 tribute band med fokus på gode konsertopplevelser. Et sett med erfarne musikere med mye tidligere banderfaring hver for oss. Joshua oppsto som følge av et ønske å hylle et av tidenes største rockeband U2 og vi ønsker å ta med det beste fra deres lange historie og levere hits som Where The Streets Have No Name, One, Pride (in the name of love), Beautiful Day, With Or Without You og mange flere! Når vi arrangerer og jobber frem lydbildet forsøker vi å finne en god miks av elementer fra både live og studioversjonene på samme låten, og dette skaper et moderne, og stilfullt uttrykk med høy gjenkjennelsesfaktor!
Målet er å skape kraftfull rockestemning med catchy refreng, og samtidig få med drivet og detaljene U2 er så kjent for.

Medlemmer:
Roger Clausen – Vokal
Bjørn Skoglund – Trommer
Kjell Petter Dahlmo – Bass
Rudi Pedersen – Tangenter, kor
Terje Jensen – Gitar, kor
Vi stor gleder oss til endelig å få gjennomført konserten med noen av ranas kjekke gutter.
Joshua U2-tribute starter kvelden ca 21.00

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.