fbpx

Fuglemesse

Event
Hvor: Vega , Vega Kirke
Når: 17. juli 2022

Gå til arrangement

Øyrikets fuglelyder, menneskestemmer, harpe og sinustoner kommer sammen i en sakral og drømmende hyllest av fuglelivet på Sør-Helgeland.
Komponist Martin Tidemann Kvalø fra Brønnøysund har skrevet verket “Fuglemesse” over tekst av Rawdna Carita Eira som en hyllest til fuglelivets vårlige tilbakekomst på Sør-Helgeland. Verket får sin andre fremføring denne søndagen og dere vil høre Rawdna Carita Eira og fuglevokter Vibeke Steinsholm som resitatører. Hanna Engen Steinsholm sang, Bendik Sells som dirigent, Martin Tidemann Kvalø på elektronisk lyd, Kyrre Slind på “E-harpe” og barnekoret «Øy-agentan».

I mai 2021 var Kvalø ute i egg & dunværet Hysvær utenfor Vega og gjorde feltopptak av fuglelyder som utgjør basisen for det lydlige materiale i messen. Sammen med Eira’s tekst dras lytteren inn i et lydlig univers hvor mennesket og fuglen klinger om hverandre i fargerike spektrale klanger og ville kakafoniske myldre.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.