fbpx
  • Konsert

Fryd – Sven Henriksen tolker Anne Grete Preus

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 2. september 2022

Gå til arrangement

Skuespiller, forfatter og sanger Sven Henriksen er kjent for sine konserttolkninger av blant annet Tom Waits, Leonard Cohen, Nick Cave og Marion Faithfull.

Denne ganger er det det norske låtskriver ikonet Anne Grete Preus han gir seg i kast med. Preus har skrevet seg inn i den norske musikkhistorien med udødelige sanger som «Ro meg over» «Fryd» og «Når hele himmelen faller ned», samt at hun satte musikk til noen av Jens Bjørboe’s kjente dikt som ble albumet «Fullmåne».

I denne intime kveldskonserten vil Henriksen ta oss inn på en tett nedstrippet reise inn i Anne Grete Preus` poetiske univers. Med seg på scenen har han gitarist Frode Hansen. Unplugged og stille, undrende og spørrende om livets mange mysterium.

Velkommen til en kveld du aldri vil glemme.

Medvirkende: Sven Henriksen (vokal) og Frode Hansen (Gitar)

Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20år
Baren stenger: 01:00
Foto: Sigrid Thorbjørnsen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.