fbpx
  • Konsert

Frk. Ozn

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 7. desember 2019

Gå til arrangement

Frk. Ozn er på farta igjen. Bandet som debuterte i juli 2006 på Corner Pub, gjorde tre-fire konserter i omegnen fram til november 2009. Så var det slutt. Men et par gjenforeninger, først Roots 2015 og 2018 og sist 8. desember i fjor viser at det er liv og freske fraspark fortsatt i bandet.

Frk Ozn teller i alt 10 medlemmer, hvorav sju menn og tre kvinner. Bakrekka består av Rita Engen Jonassen og Ellen Gullhaug på trompet og Gjøran Engen saksofon og Hans Kristian Edvardsen trombone. Sindre Lefstad Kvam og Ole Gunnar Høyholm spiller gitar, Sverre Rande bass og Torkel Buarøy trommer. Stig Angel Benjaminsen og Susanne Larsen er vokalister.

De spiller ikke ofte, men de spiller bra når de spiller. Vi snakker funk, soul, blues, det hele presentert av et fyrverkeri av et band.

Vel møtt til en kjempekveld på Kred.

cc: 200,-

Bilde: Dagfinn Torgersen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.