fbpx
  • Konsert

FREAK, 50 og i 100

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 5. mars 2021

Gå til arrangement

FREAK 50, fortsatt i 100
Vi er kommet til året der det legendariske Hemnes-bandet FREAK skal feire 50 år! Dette gjør dem til et av landets eldste, aktive rockeband. På Helgeland har de en status som kanskje kan sammenlignes med Rolling Stones.
I rocke-Norge ellers er de en mytisk bandet med følgere gjennom flere generasjoner, og låter som er blitt en fast del av festen for så mange, en del av rocke-dna’et for de fleste.
Titler som «Steingærn» og «Kefør i Hælvete», for ikke å glemme «Dorging» får fram alt fra smilet til tårene… Nå starter bandet 50-årsfeiringa på Byscena hos Park 22 i Mo i Rana. E du klar???
20 års aldersgrense (husk ID) Dørene åpner 20:00 Bar med alle rettigheter åpen før og etter arrangementet. Begrenset antall plasser (sitteplasser

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.