fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Frank Kjosås & Henrik Thodesen: An Act of God

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 8. februar 2020

Gå til arrangement

Den kritikerroste Broadway-komedien «An Act of God» med Frank Kjosås og Henrik Thodesen kommer til Mosjøen!

I «An Act of God» åpenbarer Gud seg for menneskene for andre gang i verdenshistorien. Han har sett seg lei på hvordan verden har utviklet seg siden lanseringen av de ti bud og hans forrige besøk for noen tusen år siden. Manifestert som Frank Kjosås, og godt hjulpet av Henrik Thodesen, kommer Gud for å tale til folket og oppklare noen misforståelser, en gang for alle.

Kjosås har spilt mindre og større roller både på tv, film og scene, og storspilte i sin hovedrolle i gigantsuksessen The Book of Mormon på Det Norske Teatret. Nå tar han steget opp for å spille selveste Gud! Når Frank Kjosås i tillegg får med seg Henrik Thodesen i «An Act of God» er det duket for mange humoristiske øyeblikk på scenen!

Gå ikke glipp av sjansen til å få avdekket Bibelens mysterier. Spenn deg fast og få svar på noen av de dypeste spørsmålene som har plaget menneskeheten siden skapelsen.

 

Billetter

 

Broadway-hiten «An Act of God», som endelig inntar Oslo, er skrevet av David Javerbaum, vinneren av hele 13 Emmy Award-priser

«Divinely funny» – New York Times

Med: Frank Kjosås, Henrik Thodesen og Simen Solli Schøien
Regi: Jostein Kirkeby-Garstad
Av: David Javerbaum
Norsk bearbeidelse av: Simen Solli Schøien, Henrik Thodesen og Frank Kjosås
Lysdesign: Anders Bush
Scenografi: Gjermund Andresen
Produsert av: Thalia Teater og Prologo

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.