fbpx
  • Foredrag
  • Gratis
  • Konferanse
  • Konsert
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Frampek – drømmen om å skape verdier på Helgeland

Event
Hvor: Sømna , Sømna Kro og Gjestegård
Når: 6. desember 2022

Gå til arrangement

Går du med en ide? Har du en bedrift som skal vokse eller inn i et nytt marked? Trenger du å utvide nettverket ditt? Da bør du se nærmere på dette!

Tirsdag 06. desember kl. 18.00 kjører vi i gang med det aller første GNISTEN-arrangementet i kinosalen ved Sømna Kro og Gjestegård. Vi håper du ønsker å være med og sette fremtidas Helgeland på agendaen under arrangementet Frampek – drømmen om å skape verdier på Helgeland!

Bruk link til påmeldingsskjemaet som du finner på arrangementssiden slik at vi får vite litt mer om deg, og kan holde av en plass! Du kan også melde deg på via QR-koden i programoversikten. Frist for påmelding er 4.desember.

Å skape, utvikle eller omstille krever samarbeid og ressurser. Derfor har vi under Frampek-arrangementet valgt å invitere inn aktører som arbeider for å bistå gründere og bedrifter til å få fart på de gode ideene. Vi får inspirasjon fra de som har gått veien før oss, og vi gjennomfører en Mentimeter-undersøkelse for å ta tempen på hva dere opplever at vi trenger – for å skape verdier på Helgeland.

Arrangementet er åpent for alle, uavhengig av stilling, interessefelt, bedrift, bransje, kjønn, alder eller geografisk lokasjon. Har du lyst til å delta er du hjertelig velkommen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.