fbpx
  • Foredrag

Foredrag: Powergirl til lading

Event
Hvor: Alstahaug , Gammelkino'n, Sandnessjøen
Når: 29. september 2022

Gå til arrangement

Nina Lorentsen har vært ute av jobb i mer enn seks år pga. en seiglivet utmattelsestilstand forårsaket av overbelastning på flere områder i hverdagen. I foredraget «Powergirl til lading» tar hun deg med på reisen fra å ha stor kapasitet både på jobb, på trening og som mamma, til å bli helt energiløs og uvel i lang tid. Du vil også få innsikt i hvordan kropp og hjerne responderer på ulike belastninger, og hva som kan bidra til å forebygge stresskollaps og å komme seg igjen. Arrangementet er i samarbeid med Frisklivssentralen i Alstahaug Kommune. Ta deg en pause fra hverdagen og kom og hør! Billetten inkluderer kaffe og «nåkko attåt».

Sted: Gammelkino’n, Sandnessjøen

Dato: 29. september

Tid: 18-20

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.